Stránky

středa 17. srpna 2011

SmEjDiL - trhač řetězů

Včerejší vyjížďka byla, alespoň pro mě, příjemně zpestřena Šmejdilovým vystoupením, při kterém se mu opět podařilo přetrhnout řetěz. Tentokrát to ovšem bylo velkolepé představení, více v oficiální tiskové zprávě:
Dne 16.8.2011 se v podvečerních hodinách přihodila nehoda na začátku obce Brod u Kuksu u Dvora Králové u Trutnova u Hradce Králové u Prahy v České republice při níž nedošlo k žádnému zranění, ale došlo k pobavení přihlížejících. Mírně podnapilý LM (33) nedal na rady zkušenějších bikerů a v lehkém stoupání "to zase rval na těžkej převod", až ten (již jednou nýtovaný) řetěz zase přetrhnul, následkem čehož se za hurónského řevu nekontrolovaně zřítil do 8let neudržované srázu při cestě a skončil v kotrmelcích 3m pod úrovní cesty. Mezinárodní jury, která se tu zničehonic zjevila jeho výkon ohodnotila následovně:



Máme tu hlavního kandidáta na zisk prestižní trofeje Crashmanův pohár pro rok 2011.


Řetěz zůstal nevinně ležet na cestě zatímco se jeden ze zakládajících členů spolku negri.cz za doprovodu nadávek prokládaných smrtelným chroptěním sbíral ze země, hustě obalen mlázím a bodláky. Při incidentu nedošlo k žádnému zranění, materiální škody byly odhadnuty na 300Kč. (MK)

2 komentáře:

  1. Nu co dodat? Stalo se tak jak je psáno. Snad jen po jednom vousatým pívu nemůže bých tak objemný človek jako já podnapilý. Podotýkám, že brzdit se v ten moment taknějak nedalo. Veškerá kinetická energie těla po prasknutí řetěžu přešla do přední části řidítek a s tím už fak nic nešlo dělat, než upadnout těsně vedle stromu. Nový řetěz KMC Z99 jsem již pořídil za 249 Kc.

    OdpovědětVymazat
  2. ty si hlavně kup rychlospojku, to nejtování je peklo...

    OdpovědětVymazat